Savon lihamestari

kuopion kuivin liha

Tietoa meistä

 

Savon Lihamestarin tarina alkoi, kun kaksi innokasta eräjormaa ja kuivalihan ystävää vaeltelivat pitkin markettien hyllyvälejä löytämättä sitä omaan makuun iskevää Jerkyä. Taas kerran, itsehän se on tehtävä jos haluaa priimaa! Sen verran täydellinen setti siitä tulikin, että kehtaa tätä viimeisen päälle artesaanijerkyä muillekin tarjota kokeiltavaksi.

 

Laitahan meidän jerkyt äkkiä maisteluun ja anna palautetta. Palautteessa voit kertoa mikä on paras kuivaliha maan päällä ja perustella, että miksi se on juuri Savon Lihamestarin Jerky. Topakasti kärkeen meillä on neljää eri sorttia saatavilla ja eiköhän jokainen maku näistä laita sukat pyörimään. Jos ei, niin suosittelemme vaihtamaan sukkia. Ollaan muuten myös gluteenittomia, joten eipä jää siitäkään maistaminen kiinni. Kaiken lisäksi olemme 100% kotimaisia ja paikallisia.

 

Mistä näitä saa, mitä mitä häh? Meidän NETTIKAUPAN lisäksi avaamme jatkuvasti uusia myyntipisteitä kautta maan. Ota Lihiksen somet seurantaan, jotta kuulet minkä oven takana kannattaa jonottaa meidän jerkyjä!
 

Galleria